Knuste Stars 2017 goes Circus

HANK – Het is weer zover, nog heel even om je aan te melden voor Knuste Stars 2017 om kans maken op de titel: ‘Knuste Star 2017!’ Dat wil toch iedereen?

Het thema dit jaar is Circus en het is natuurlijk hartstikke leuk als jullie je ook verkleden als clown, acrobaat of goochelaar. Dus niet meer twijfelen en schrijf je in. Inschrijven kan dit jaar in 2 categorieën. Er is een categorie groep 1 t/m 4 en een categorie groep 5 t/m 8. Omdat men dit jaar ook de kleinere kinderen gaat verwelkomen bij Knuste Stars heeft men gezorgd voor een ranja bar waar alle kinderen voor een half muntje een lekker glaasje ranja kunnen halen.

Dus zet het volgende in je agenda: Knustestars 2017 op zondag 12 februari 2017 in de grote zaal van café de Phoenix. Om 13.00 uur is het eerste optreden en vanaf 12.30 uur is de zaal open. De entree is voor kinderen gratis, ben je ouder dan 16 dan betaal je €2,50. De kaartverkoop is aan de deur. Voor meer info kijk op www.knusterooiers.nl of op facebook.com/knustestars.