Inloop Muziekavond voor Jan en Alleman

HANK – Brassband Kunst & Vriendschap uit Meeuwen start in samenwerking met de Stichting Sport en Spel Gehandicapten een sponsoractie in het Land van Heusden en Altena.

Dit wil men accentueren met een muziekavond op 4 februari in ’t Uivernest in Hank. Deze avond staat in het teken van muziek voor ‘Jan en Alleman’ waarbij gezelligheid en socializen hoog in het vaandel staat. Kortom een gezellige avond met een diversiteit aan muziek.

Op het programma staat traditionele brassband muziek, pop klassiekers, filmmuziek, en Hollandse meezingers. Deze avond wordt ook medewerking verleend door Havenkoor Vissershang onder leiding van Els Evers. Muzikale begeleiding komt van de accordeonisten Toine Zijlmans en Jan van Breugel. Het koor zingt Nederlandstalig repertoire over de zee, het water, de Biesbosch. Vanaf 19.30 wordt u feestelijk ontvangen. Het programma start om 20.00 uur in ’t Uivernest, Kerkstraat 9 te Hank. De toegang is gratis.