Ondernemers Vereniging Woudrichem uit as herrezen

WOUDRICHEM – Na een lange periode van diepe slaap is de Ondernemers Vereniging Woudrichem weer actief, en hoe.

Met ruim zestig leden plus een nieuw bestuur dat samen met een tiental vrijwilligers klaar staan om het werkplan 2017-2019 verder gestalte te geven. Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsborrel in de Teerkamer kreeg het werkplan groen licht. Ondernemers met elkaar in contact brengen, (ver)binden en motiveren om actief te worden binnen de vereniging zijn de peilers van het plan.

De eerste stap heeft de vereniging al gezet: de nieuwjaarsborrel van maandag 16 januari werd door een vijftigtal ondernemers bezocht en was volgens de bezoekers zeer geslaagd. Ondernemers die meer informatie wensen of lid willen worden kunnen contact opnemen via de website of mailen naar info@ovwoudrichem.nl. Bellen met voorzitter Ronald van den Ende kan ook: 06 53 20 60 99.