Nederlands beste Kiss-tributeband naar Xinix

NIEUWENDIJK – Kiss Lickss verwierf nationale bekendheid door hun samenwerking met Marco Borsato, Veronica Magazine & Ellen ten Damme en heeft sinds 2012 een vaste plek tijdens de Legends of Rock Tribute Tour.

Nog een absoluut hoogtepunt voor de band was hun optreden tijdens de TT Assen in 2011 en 014 voor ruim 10.000 bezoekers. In tegenstelling tot andere reguliere rock cover bands biedt Kiss Lickss haar publiek een extravagante en spectaculaire show. Kiss Lickss weet precies die herkenbare jaren ’70 Kiss-sound live te produceren. De band biedt hun publiek 100% glamrock. Alle bekende jaren ’70, ’80 en ’90 hits komen aan bod en uiteraard worden de wereldberoemde hits ‘I was made for lovin’ you’ en ‘Sure Know Something’ ook gespeeld.

Xinix gaat vrijdag 27 januari om 21.00 uur open en Kiss Lickss speelt vanaf ongeveer 22.00 uur. Meer info en voorverkoop vind je op www.xinix.nl.