Container voor oud papier in Werkendam

WERKENDAM – Begin februari ontvangen alle huishoudens in de gemeente Werkendam een papiercontainer. Begin januari heeft u hierover een brief ontvangen.

De container is grijs, met een blauw deksel. Op iedere container zit een adressticker zodat u uw eigen container kunt herkennen. Vanaf 1 maart zet u de papiercontainer op de ophaaldag aan de weg. De ophaaldagen vindt u op www.afvalwijzer.nl. Maakt u gebruik van een (onder- of bovengrondse) verzamelcontainer voor uw afval? Dan heeft u geen brief ontvangen. De gemeente zoekt dan voor u de best passende oplossing, niet alleen voor papier, maar ook voor GFT. Hierover wordt u geïnformeerd in februari.

Wilt u geen papiercontainer? Geef dit dan uiterlijk 25 januari door via de Afvalinformatielijn: 0800 – 333 66 99. U kunt dan als altijd uw oud papier aanbieden in bundels of dozen. Verenigingen blijven zoals altijd het oud papier inzamelen. Ook aan het inzamelschema verandert niets. Vragen over de papiercontainer? Bel op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur de Afvalinformatielijn op 0800 – 333 66 99.