Eredivisie Beachvolleybal in Werkendam

WERKENDAM – De nationale eredivisie beachvolleybal, het hoogste competitieniveau bij de senioren, komt naar Werkendam. In het weekend van 20 en 21 mei 2017 is Beachsport Vereniging Werkendam gastheer van dit evenement.

De beachvolleybal top van Nederland komt naar het Land van Altena, bij zowel de dames als de heren zullen 16 teams strijden om toernooiwinst en om punten voor de nationale en de internationale ranking. Het toernooi wordt gespeeld op twee dagen. De voorrondes zullen worden gespeeld op de Copakadijk, de mooie locatie van Beachsport Vereniging Werkendam, terwijl de finalerondes zullen worden gespeeld op Fort Altena. Hier zullen speciaal voor deze gelegenheid beachvelden worden aangelegd.

In de weken voorafgaand aan dit evenement zullen de bevolking, scholen, lokale overheden en het bedrijfsleven worden betrokken bij dit evenement. Hierdoor kan de jeugd kennismaken met sporten op het zand, zullen er diverse side events zijn en wordt het regionale bedrijfsleven de mogelijkheid geboden om te netwerken en hun relaties een uniek evenement aan te bieden.