Trouwen op Slot Loevestein als trouwlocatie

POEDEROOIJEN – Ga je binnenkort trouwen of heb je plannen om iemand ten huwelijk te vragen? Op 5 februari is het landelijk de Open Toptrouwlocatie Route. In de regio is Slot Loevestein een officiële trouwlocatie waar je op die dag een kijkje kunt

In het oer-Hollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen. Hij heeft toen nooit kunnen vermoeden dat eeuwen later het kasteel het toneel zou zijn van vele bruiloften. Slot Loevestein is een officiële trouwlocatie en er mag overal in de vesting getrouwd worden, zowel binnen als buiten. Vaak wordt het ja-woord gegeven in onze eigen Kapel. ‘Ja ik wil’ klinkt in deze ruimte nog plechtiger.

Het kasteel is te vinden aan de Loevestein 1 in Poederoijen. Om je aan te melden voor de Open Toptrouwlocatie Route kijk je op de website www.opentoptrouwlocatieroute.nl.