Themadienst 'Wanted: Bruid m/v'

WOUDRICHEM – Op 22 januari 2017 verzorgt Nathalie Booij samen met haar akoestische band en spreker Mirjam Booij – Hendriks de creatieve themadienst ‘Wanted: bruid m/v’.

In de bijbel wordt meerdere keren benoemd dat de relatie tussen God en de mens en de gemeente vergelijkbaar is met een huwelijksrelatie. Hierin wordt God als Bruidegom omschreven en Zijn gemeente als Zijn bruid. Spreker Mirjam Booij – Hendriks heeft speciaal voor deze dienst een bijzondere overdenking uitgedacht. Naast de heerlijke samenzang, zal Nathalie Booij ook mooie luisternummers zingen. Tijdens de dienst wordt er een collecte gehouden die bestemd is voor de stichting ‘Meer dan een lied’.

Voor meer informatie over de stichting ‘Meer dan een lied’, over Nathalie Booij of de themadienst kunt u kijken op www.nathaliebooij.nl. De dienst vindt plaats in de Hervormde Kerk te Woudrichem aan de Kerkstraat 35. De dienst begint om 18.00 uur.