Schrijfster Griet Op de Beeck bij literair café

WOUDRICHEM – Schrijfster Griet Op de Beeck is op vrijdag 3 februari te gast bij het Woerkums Literair Café.

De Belgische schrijfster Griet Op de Beeck was te gast in het tv-programma Zomergasten en met prachtige rollende zinnen gaf ze haar ziel bloot. Ze vertelde sterk te geloven dat mensen van hun ergste trauma’s kunnen herstellen.

Op vrijdag 3 februari is ze aanwezig tijdens een nieuwe aflevering van het Literair Café in de Teerkamer aan de Vissersdijk in Woudrichem. De aanvang van de avond is om 20.30 uur en de entreeprijs bedraagt 15 euro voor niet-leden. Aanmelden is verplicht en kan via het e-mail adres woerkumsliteraircafe@outlook.com. Niet-leden worden indien nodig op een wachtlijst geplaatst en vanaf 28 januari krijgen zij bericht of zij in aanmerking komen voor een plaats.