Nieuwjaarsconcert Kunst Na Strijd

WOUDRICHEM – Op zaterdag 21 januari geeft Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd een nieuwjaarsconcert.

Dit concert vindt traditioneel plaats op de 3e zaterdag in januari, maar verder is vorig jaar gebroken met elke traditie die een nieuwjaarsconcert inhoudt. Op deze avond hoort u dus geen nieuwjaarswals of de Radetszki Mars. U luistert, terwijl u in de zaal aan de bar een drankje kunt bestellen, naar een gevarieerd en licht programma waarbij bekende en minder bekende muziek wordt gespeeld. Deze muziek heeft één ding gemeen, het is voor elke toehoorder gemakkelijk beluisterbaar.

Uiteraard blijft na het concert de bar geopend, om onder het genot van een drankje nog eens terug te blikken op 2016 en natuurlijk vooruit te kijken naar 2017. U bent van harte welkom in ’t Rondeel te Woudrichem. Aanvang concert 20.00 uur, bar geopend vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis.