Informatiebijeenkomst over lymfeklierkanker

GORINCHEM – Rivas Zorggroep houdt op dinsdag 7 februari, in samenwerking met patiëntenvereniging Hematon, een informatiebijeenkomst over lymfeklierkanker.

Mensen met lymfeklierkanker en hun naasten krijgen tijdens de bijeenkomst meer informatie over de laatste ontwikkelingen rondom lymfeklierkanker. Daarnaast is er gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen. Na de pauze gaat Marjan Davidis, oncoloog-hematoloog, in gesprek met patiënt Geeri de Jong en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De bijeenkomst is in samenwerking met patiëntenvereniging Hematon en vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem. Deelname aan deze informatiebijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via de website www.rivas.nl waar je doorklikt naar de Agenda.