Festival Lagom start het jaar positief

WERKENDAM – Fort Altena is ook dit jaar weer het decor voor Festival Lagom. Op 29 januari ben je van harte welkom om deel te nemen op deze mooie locatie.

‘Lagom’ is een Zweeds woord en kan eigenlijk niet in één woord vertaald worden naar het Nederlands. Het betekent zoiets als ‘precies de juiste hoeveelheid’ of ‘in balans’. En dat is precies waar het bij dit festival om draait.

Tijdens Festival Lagom start je op een positieve manier met het nieuwe jaar met een grote verscheidenheid aan workshops, trainingen en lezingen. Die hebben allemaal een ding gemeen: ze bieden je de kans kennis te maken met een activiteit, een hobby of een inzicht waarmee je de rest van het jaar aan de slag kunt gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden en Wil je deelnemen? Kijk op de website www.fortaltena.nl/festival-lagom voor het complete programma en hoe je je voor een workshop in kunt schrijven.