Tweede Friendship Games door Tienerfriends

SLEEUWIJK – Vrijdag 20 januari zijn de enige echte Friendship games op het schip de Friendship in Sleeuwijk. Deze ‘sportieve’ avond is voor alle jongeren uit de regio.

Deze avond is niet alleen voor actievelingen maar ook voor denkers, doeners en iedereen die zin heeft in een gezellige avond vol maffe en stoere spellen. Ook groepen zijn van harte welkom. Met leuke spellen zoals kingsize-ping-pong, mega ballonnenrace en nog veel meer. De avond zelf is gratis en begint om 20.00 uur. Rond 22.00 uur is het programma afgelopen maar de bar zal tot 23.00 uur open blijven.

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk. Voor verdere vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht bij Stefan (06-55520837). Mailen kan ook: info@tienerfriends.nl.