Irene Laros speelt De vis op het droge

DUSSEN – Op zondag 29 januari speelt Irene Laros de kindervoorstelling ‘De vis op het droge’ in Kasteel Dussen.

Deze voorstelling, gespeeld in een zwarte kast, brengt kinderen in contact met een unieke vorm van poppentheater, waarin met draadpoppen, een prachtig gebruik van licht en geluid en een goede stemtechniek, een wereld van betovering en verwondering wordt geschapen. Ben je benieuwd wat er gebeurd als op de vooravond van het Grote-Vrolijke-Vissen-Feest er een gevaarlijke vis langskomt? Het is de zeeduivel. Hij is helaas niet in een goede bui en trekt de stop uit de zee. Wanneer de vrolijke vissen de volgende ochtend ontdekken dat al het water is verdwenen, nemen ze de benen. Gelukkig trekt één van de vissen zijn stoute schoenen aan en gaat op zoek naar de stop. Met zijn zeppelin vliegt hij al zoekend de hele wereld rond. Maar dan komt de zeeduivel terug en de moed zakt iedereen in de schoenen. Totdat er ineens een idee uit de lucht valt.

De voorstelling die geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar begint om 13.30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Reserveren bij voorkeur via het reserveringsformulier op www.kasteel-dussen.nl of telefonisch bij Tessa de Lange, 06 – 45 208 142. De toegang bedraagt 6 euro per persoon.