Thema-avond over dementie

ALMKERK – Op donderdagavond 19 januari vindt in Golfpark Almkreek van 19.00 tot 21.30 uur een avond plaats over dementie.

Het is de start van een jaar vol activiteiten rond het thema dementie. De avond is bedoeld voor inwoners, mantelzorgers, verenigingen, professionals en publieke en private dienstverleners die te maken hebben met dementie. Het initiatief komt van de gemeenten Werkendam en Woudrichem die zich inspannen om een dementievriendelijke gemeente te worden, waar iedereen die dementie heeft of er op een of andere wijze mee te maken heeft, zich thuis voelt en onderdeel kan blijven uitmaken van de samenleving.

Na een inleiding over dementie en langer thuis wonen, zijn er rondetafelgesprekken met verschillende thema’s, waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen. Ook is er een informatiemarkt. Iedereen is van harte welkom de avond bij te wonen.