Koninklijke Onderscheiding voor Dhr. van Breugel

SLEEUWIJK – Zaterdag 7 januari heeft burgemeester De Boer van de gemeente Werkendam, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, bij de 56-jarige heer A. van Breugel de versierselen van een Koninklijke Onderscheiding opgespeld.

De heer Van Breugel is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats rond 20.00 uur tijdens het jaarlijks Nieuwjaarsconcert van Showkorps Wilhelmina in Sleeuwijk.

De heer Alex van Breugel was in 1991 mede-initiatiefnemer van de jaarlijkse taptoe Sleeuwijk. Hij is al 25 jaar lid van de (feest)redactie en activiteitencommissie, medeorganisator van het jaarlijks jeugdweekend en actief betrokken bij de jaarlijkse sponsoractie. Als korpsbegeleider is hij aanwezig bij alle repetities en optredens in binnen- en buitenland.