Getuigen gezocht van aanrijding Banneweg

GORINCHEM – Op de Banneweg in Gorinchem is donderdag 22 december een 72-jarige vrouw aangereden door een zwarte scooter. De politie zoekt getuigen van de aanrijding.

De 72-jarige vrouw uit Gorinchem reed op haar fiets op de Banneweg ter hoogte van de Voermanstraat toen zij om 12.50 uur opeens werd aangereden door een scooter. De vrouw kwam ten val en liep een wond aan haar hoofd op. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de scooter is doorgereden zonder zich kenbaar te maken.

De politie is op zoek naar deze scooterrijder en naar getuigen van het ongeval. De scooterrijder zat op een zwarte scooter met een geel kenteken. Hij droeg geen helm en had kort, zwart haar. Hij was ongeveer 1.80 m lang, licht getint en droeg een donkere jas tot op de middel, een donkere broek en zwarte schoenen aan met een witte bies langs de zijkant. Heeft u de aanrijding gezien of heeft u vlak voor of na het ongeval deze scooterrijder zien rijden, dan vraagt de politie contact met hen op te nemen.