Contourdetwern benoemt Fons Naterop als voorzitter

REGIO – Per 1 januari 2017 verwelkomt ContourdeTwern twee nieuwe leden bij de Raad van Toezicht. Zo treden Wiebe Cnossen en Fons Naterop beiden aan, laatstgenoemde als voorzitter.

Naterop: “Ik heb gekozen voor ContourdeTwern omdat deze organisatie en de mensen die ervoor werken heel dicht bij mij staan; in wat ik geloof en wat ik in mijn hart voel. Ik denk, zeker in deze tijd, dat ContourdeTwern een toegevoegde waarde kan vervullen in de haarvaten van onze samenleving en constructieve verbindingen kan leggen.”

De huidige burgemeester van de gemeente Aalburg ziet zijn nieuwe rol met vertrouwen tegemoet. Gon Mevis, directeur/bestuurder van ContourdeTwern, is ingenomen met de twee nieuwe leden: “Fons Naterop is al jaren burgemeester en dus een ervaren bestuurder, geknipt voor de rol als voorzitter. Hij heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid, kennis van de thema’s in gemeenteland en een groot bestuurlijk netwerk.”