Open Dag 2017 op het Altena College

SLEEUWIJK – De leerlingen van groep 8 moeten zich weer gaan oriënteren op een vervolgopleiding. Het Altena College heeft op woensdag 25 januari de Open Dag voor alle leerlingen van groep 8 van de basisschool.

Het Altena College is een Protestants Christelijke scholengemeenschap. De school is gehuisvest in een modern ingericht en rustig gelegen gebouw en bestaat uit drie opleidingen: atheneum, havo en vmbo(t). De school wordt bezocht door leerlingen uit het gehele Land van Heusden en Altena en daarbuiten. De school is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Is het Altena College wellicht iets voor jou? Kom sfeer proeven op de Open Dag en ontdek de mogelijkheden. De school opent haar deuren op 25 januari van 14.30-17.00 uur en van 19.00 – 21.00 uur. Je bent van harte welkom aan de Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk.

Wil je zelf alvast een lesdag meemaken op het Altena College? Ook dat kan! Schrijf je in voor de Altena Experience op woensdagmiddag 15 februari. Aansluitend zijn de inschrijfdagen op maandag 6 en dinsdag 7 maart. Meer informatie lees je op de website www.altenacollege.nl.