Griet op de Beeck in de Teerkamer

WOUDRICHEM – De Vlaamse bestsellerauteur Griet Op de Beeck staat op vrijdag 3 februari in de Teerkamer te Woudrichem bij het Literair Café.

De Belgische schrijfster Griet Op de Beeck stormde Nederland binnen op 21 augustus 2016. Ze was te gast in het tv-programma Zomergasten en met prachtige rollende zinnen gaf ze haar ziel bloot. Ze vertelde sterk te geloven dat mensen van hun ergste trauma’s kunnen herstellen. Griet Op de Beeck werkte tot 2013 als journalist bij weekblad Humo en dagblad De Morgen. Haar debuut ‘Vele hemels boven de zevende’ was direct een bestseller. De volgende roman werd ook verfilmd. ‘Gij Nu’ verscheen in 2016 en beschrijft vijftien mensen op een kantelpunt in hun leven.’

Griet Op de Beeck komt op 3 februari naar Woudrichem. De aanvang is om 20.30 uur en in verband met de grote belangstelling is het aan te beleven om te reserveren bij Wilma Versteeg via het e-mail adres woerkumsliteraircafe@outlook.com. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/WoerkumsLiterairCafe.