Clientenpanel Sociale Zekerheid zoekt versterking

AALBURG – Het Cliëntenpanel Sociale Zekerheid Aalburg behartigt de belangen van alle inwoners van de gemeente Aalburg met een laag inkomen.

Men is er niet alleen voor mensen die gebruik maken van de Participatiewet, maar ook voor inwoners die een minimumloon verdienen en voor ouderen die alleen maar een AOW-pensioen ontvangen. Er wordt invloed uitgeoefend op het beleid, de uitvoering en de kwaliteit van de dienstverlening van de gemeente Aalburg. Hiervoor is er met enige regelmaat overleg met het College van Burgemeester en Wethouders en ambtenaren, maar omdat dit panel onafhankelijk is, en een eigen verantwoordelijkheid heeft, kan het voorkomen dat zij het niet altijd met hen eens zijn.

Er is een mogelijkheid om mee te praten. Maak daar gebruik van. Aarzel niet en word lid van het Cliëntenpanel Sociale Zekerheid Aalburg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Loes Haarmans, voorzitter Cliëntenpanel Sociale Zekerheid Aalburg, telefoonnummer 0416-351101.