100 dagen 100 procent afvalvrij

ALTENA – De gemeenten zijn op zoek naar huishoudens die deze uitdaging aandurven. Van jong tot oud, van alleenstaand tot samenwonend, van woonachtig in een appartement tot aan een vrijstaande woning.

Noem het een uitdaging of een groot avontuur. Men is op zoek naar huishoudens die deze uitdaging aandurven. Iedereen is welkom! Lukt het je om afval zo goed te scheiden dat er (bijna) geen restafval overblijft? De deelnemende huishoudens gaan van 1 februari tot en met 11 mei 2017 zo goed mogelijk afvalvrij leven. Als deelnemer sta je er niet alleen voor. Op een speciaal online platform kun je ervaringen, foto’s, video’s en tips delen. Daarnaast ga je samen met de andere deelnemers aan de slag met weekopdrachten.

Durf jij de uitdaging aan? Meld je aan via het platform: restafvalvrij.100-100-100.nl en doe mee.