Waargebeurd in Kasteel Dussen

DUSSEN – Donderdag 19 januari treedt om 20.00 uur het gezelschap Mannen van Naam op met het programma Waargebeurd.

In korte tijd hebben de Mannen van Naam indruk gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun vrolijke folkdeunen, prachtige kleinkunstliedjes en hilarische autobiografische verhalen hebben ze heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen. Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven zijn enthousiaste multi-instrumentalisten. Ze stonden een tijd geleden aan de basis van de bekende pretpop- en theaterband Pater Moeskroen. Hun inspiratie vinden zij in hun eigen levens.

Toegang is 10 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.