Kerstnachtdienst met Wim Bevelander in Andel

ANDEL – Op zaterdagavond 24 december is er een kerstnachtdienst in VEG de Koningshof. Het thema van deze bijzondere dienst is: ‘Hoe zal ik U ontvangen’.

Gelukkig is kerstfeest meer dan het ontvluchten van de realiteit. Het is meer dan een beetje nostalgie zoals ‘O kindeke klein, o kindeke teer’. Het stijgt uit boven het sentiment van ‘Ziet toch hoe alle zijn ledekens beven’. Het is niet enkel bedoeld voor ouderen die de tophits van toen nog eens willen zingen. Daarover wil men nadenken in de viering op kerstavond in De Koninghof te Andel. Wim Bevelander zal daar spreken over het thema: ‘Hoe zal ik U ontvangen?’.

Iedereen is welkom op zaterdagavond 24 december om 21.00 uur, de zaal is open om 20.30 uur. De toegang is gratis en na de dienst is er fris met wat lekkers. De locatie is Burg. Van der Schansstraat 50, Andel.