Man aangehouden voor tanken zonder betalen

SPRANG-CAPELLE – De bestuurder van een personenauto is aangehouden voor tanken zonder betalen bij een tankstation aan de Maasroute.

Een agent onderzocht een melding over een 37-jarige man rijdend met een auto met Belgisch kenteken die na het tanken zonder betalen was weggereden. Dat was gebeurd op zaterdag 3 december 2016. Uit onderzoek dat volgde, bleek dat er met de betreffende auto twee keer vaker was getankt zonder te betalen in Oosterhout en Gilze.

De autobezitter is uitgenodigd voor een gesprek op het politiebureau in Rijen waar hij zich donderdag 8 december meldde. Daar is hij buiten heterdaad met toestemming van de Officier van Justitie aangehouden. Hij bekende voor honderden euro’s benzine te hebben gestolen waaronder dus in Sprang-Capelle.