Jeugdatelier Gorinchem gaat weer van start

GORINCHEM – Voor kinderen van 8 tot 17 jaar organiseert het Jeugdatelier Gorinchem creatieve lessen in de ULO. De lessen worden gegeven door Marleen van Zwienen.

Dit seizoen zijn er 3 lesblokken van elk 6 lessen waarin kinderen kennismaken met allerlei technieken, zoals tekenen, schilderen, boetseren, glas bewerken, textiel, vilt, striptekenen en nog veel meer. Ook dit seizoen wil men eindigen met een mooi expositie om de kinderen hun kunstwerken te laten presenteren. De vorige groep heeft heel succesvol geëxposeerd in een etalage op de Langendijk in Gorinchem.

Voor deze cursus hoef je niet persé creatief te zijn. Als je het leuk vindt om samen met ongeveer 15 andere kinderen lekker creatief bezig te zijn, dan is dit echt iets voor jou. De reacties tot nu toe zijn erg positief. Iets voor jouw kind of kleinkind? Schrijf dan snel in door een email te sturen naar marleenvanzwienen@hetnet.nl.