Wat bereik je zonder Marketing?

GORINCHEM – Op vrijdagmorgen 16 december zijn de Ondernemers van Gorinchem en verre omgeving vanaf 9.00 uur te gast in het nieuwe pand van GCC print professionals.

Onlangs betrok GCC een splinternieuw bedrijfspand op industrieterrein Gorinchem Oost II. Het verdiepende thema deze morgen is de vraag: ‘Wat bereik je zonder marketing?’ Voor de meeste ondernemingen is marketing erg belangrijk, maar veel bedrijven weten niet hoe ze dit het beste in het vat kunnen gieten. Vanaf 11.00 uur gaat de trotse eigenaar Frank den Hollander liefhebbers rondleiden door het nieuwe gebouw en vertelt hij alles over zijn bedrijf. Onder het genot van een kop koffie is er volop gelegenheid om te netwerken.

Meld je aan via www.oc-g.nl en reserveer je gratis toegangsbewijs. Nodig ook andere ondernemers uit voor de netwerkbijeenkomst. Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.