Matangi Quartet in Kasteel Dussen: Es muss sein!

DUSSEN – Donderdag 15 december treedt om 20.00 uur het befaamde Matangi Quartet op in Kasteel Dussen.

Dit ensemble van uitzonderlijke klasse behoort tot een vaste speler op de kamermuziekpodia in Nederland en daarbuiten. En speelt nu dus in de concertzaal en prachtige ambiance van het kasteel Es muss sein!: J. Haydn: Strijkkwartet opus 77/2, L. van Beethoven: Strijkkwartet 135 en F. Mendelssohn: Strijkkwartet opus 13.

Het Matangi Quartet werd opgericht in 1999 tijdens de studie van de jonge musici aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Rotterdams Conservatorium. Met hun gloedvolle spel en vlotte presentatie zijn de leden boegbeelden van een nieuwe generatie klassieke musici. Communicatief, uitdagend en verfrissend veelzijdig. Matangi neemt ook regelmatig deel aan avontuurlijke cross-over-projecten en trad onder meer op met cabaretiers He rman van Veen en Youp van ’t Hek, bandoneonspeler Carel Kraayenhof, jazztrompettist Eric Vloeimans en jazzpianist Michiel Braam. Meer informatie op www.matangi.nl.

Toegang €15,- p.p. inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.