Arrestatie na verlaten plaats ongeval

RAAMSDONKSVEER – De politie kreeg op maandag 5 december 2016 omstreeks 01.30 uur een melding dat op de Zalmweg in Raamsdonksveer een zwarte auto reed, waarvan de airbags geklapt waren.

De auto stopte regelmatig. De melder had het vermoeden dat de automobilist een aanrijding had gehad en dronken was. De bedoelde auto werd door een beveiliger onbeheerd aangetroffen op de Ramgatseweg. Agenten gingen daarop poolshoogte nemen op het adres van de eigenaar van het voertuig in Geertruidenberg. Daar werd duidelijk dat de 24-jarige eigenaar in een woning bij familie in Raamsdonksveer was. Hij werd daar inderdaad aangetroffen.

Hij was onvast ter been en rook naar alcohol. Hij werd aangehouden, hij ontkende gereden te hebben. Hij blies 725 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De auto is in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.