Actie 'Samen Sterk' levert 12.500 euro op

VEEN – De actie Samen Sterk heeft maar liefst 12.500 euro opgeleverd. Van dat geld is de helft bestemd voor de Daniel den Hoed Stichting, voor de strijd tegen kanker. De andere helft gaat naar de jeugdafdeling van Achilles Veen.

Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Ieder uur komen er meer dan 10 kankerpatiënten bij. De Daniel den Hoed Stichting helpt kanker te overwinnen door wetenschappelijk onderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland.

Om de strijd tegen kanker te steunen en de jeugd de toekomst te geven heeft HS-PAS in samenwerking met enkele lokale ondernemers en Achilles Veen het initiatief opgepakt om de jeugdafdeling van Achilles Veen financieel te ondersteunen, waarvan de helft van alle donaties wordt geschonken aan de Daniel den Hoed stichting. De organisatie bedankt alle donateurs en degene die een bijdrage hebben geleverd aan deze fantastische actie.