Aanstaande vrijdag start de Glazen Etalage

SLEEUWIJK – Aanstaande vrijdag 9 en zaterdag 10 december is het zover: Radio A-FM en Altena TV organiseren voor het vijfde jaar op rij de actie ‘Glazen Etalage’.

Tijdens een 33 uur durende live radio- en televisie-uitzending wordt op tal van manieren geld ingezameld voor ‘Serious Request’. Dit is de actie van het landelijk radiostation 3FM, wat in de volksmond ook wel het ‘Glazen Huis’ wordt genoemd. Met de actie ‘Glazen Etalage’ heeft Altena heeft dus min of meer haar eigen ‘Glazen Huis’. Dit jaar wordt de Glazen Etalage wederom georganiseerd in het winkelcentrum ‘De Nieuwe Es’ in Sleeuwijk.

Dit jaar zal de actie vrijdag om 9.00 uur van start gaan. Vanaf dat moment is de actie in het gehele Land van Heusden en Altena live mee te beleven via Radio A-FM op 107.1 en 107.8 FM en via Altena TV op Ziggo kanaal 40. Vanaf 17.00 uur opent het horecaplein tegenover de etalage. Op vrijdagavond en zaterdag zullen de bezoekers aan de ‘Glazen Etalage’ getrakteerd worden op live muziek. Iedereen is van harte welkom en uitgenodigd om langs te komen in Sleeuwijk, de sfeer te proeven, mee te maken hoe er radio gemaakt wordt vanuit de etalage en een drankje te nuttigen in een gezellige ongedwongen sfeer op het horecaplein.