Gamen, spelletjes en darttoernooi tijdens GXP

ALMKERK – Zaterdag 10 december is alweer de laatste Game Experience van 2016. Tijdens deze avond kun je spelen op één van de vele spelcomputers, met je vrienden gamen via LAN of een ouderwets bordspel opzetten aan de spellentafel.

Uiteraard kun je ook gewoon een potje poolen, tafeltennissen of tafelvoetballen. De bar is open en voor lekkere muziek wordt gezorgd. Deze avond is er voor de liefhebbers ook een darttoernooi. Inschrijven kan op de avond zelf en uiteraard is er een leuke prijs voor de winnaar. De Pomp gaat zoals gebruikelijk om 20.00 uur open, toegang is gratis.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar: contact@depomp.com.