Politie zoekt getuigen van aanrijding A15

PAPENDRECHT – De politie zoekt getuigen die op maandag 14 november 2016 om 17.15 uur zagen dat op de A15 een ongeval plaatsvond.

Het gaat om het deel van de A15 dat loopt van Alblasserdam richting Gorinchem. De aanrijding gebeurde vlak voor de afslag naar de N3 Papendrecht/Dordrecht bij hectometerpaal 77,9. Bij het incident botste een vrachtwagen achter op een personenauto, een zwarte Nissan Micra, die achteraan een file stond. Door deze botsing draaide deze personenauto rond en kwam tot stilstond bij de vangrail en raakte beschadigd. De 79-jarige bestuurster van de personenauto raakte door het ongeval gewond. Beide bestuurders waren wel in staat om in hun auto en vrachtwagen verder te rijden. Ze spraken af om op een veilige plek de papieren in te vullen, maar de vrachtwagenchauffeur reed door zonder gegevens achter te laten.

Wie het ongeval heeft zien gebeuren of weet welke vrachtwagenchauffeur betrokken was, wordt gevraagd de politie te bellen. Ook de chauffeur zelf wordt opgeroepen zich te melden. De politie is te bereiken op 0900-8844 en anoniem op 0800-7000.