Nieuwe website voor de gemeente Aalburg

AALBURG – Voor steeds meer zaken kunnen inwoners gebruik maken van de digitale dienstverlening van de gemeente Aalburg. Het gebruik van de website is daarbij een belangrijk middel.

Sinds kort kunnen de inwoners al gebruik maken van een aantal digitale diensten op het gebied van burgerzaken. Binnenkort wordt gestart met het werken op afspraak waarvoor de website ook wordt ingezet. Omdat de oude website de verdere ontwikkeling van de digitale dienstverlening in de weg stond heeft de gemeente Aalburg een nieuwe veel gebruiksvriendelijke website laten maken. Deze website is vanaf nu in de lucht.

De site heeft een totale metamorfose ondergaan en is omgebouwd tot een zogenaamde toptakenwebsite. Bij deze nieuwe site ligt de nadruk op die producten die door de bezoekers het meest gezocht/bekeken worden. Verder heeft de zoekmachine een prominente plaats op de website gekregen, waarmee de bezoekers snel een item kunnen vinden waar ze op zoek naar zijn. De website is ook geschikt voor gebruik op smartphones en tablets.