WinterFair bij 'n Tikkie Anders

SLEEUWIJK – Nu de kerstverlichting weer aan de gevel hangt vult de decembermaand zich met tal van winterse activiteiten. Dit jaar ruilt lunchroom ’n Tikkie Anders de kerstmarkt in voor een WinterFair.

’n Tikkie Anders is een lunchroom, gevestigd in het nieuwgebouwde winkelcentrum in Sleeuwijk, waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen werken. De WinterFair is een winterse markt die al vroeg in de decembermaand gepland is zodat je snel in winterse sferen kunt komen. Het belooft een leuke en gezellige markt te worden met uiteraard lekkere producten en ook zijn er activiteiten waar je aan mee kunt doen.

De WinterFair is op aanstaande zaterdag 3 december van 10:00 uur tot 16:00 uur. Je bent van harte welkom aan de Nieuwe Es 71 in Sleeuwijk. Meer informatie lees je op de website www.ntikkieanders.nl.