Winters Woudrichem tijdens de Winterfair

WOUDRICHEM – Op zaterdag 10 december wordt Woudrichem omgetoverd tot het gezelligste stadje van Brabant tijdens de zesde editie van de Grote Woerkumse Winterfair.

Verschillende ondernemers uit Woudrichem en omgeving hebben ieder jaar hun eigen marktkraam en dit jaar pakt men ze weer groter uit dan voorgaande jaren. Bezoekers worden muzikaal ontvangen en er zijn nog meer kraampjes dan voorheen. Nieuw dit jaar is een speciaal speel- en knutselplein voor alle kinderen. Zo is er een springkussen, zijn er diverse spelletjes en een grabbelton en kinderen kunnen een knutselworkshop volgen. Ook wordt er voorgelezen door kinderboekenschrijfster Lizzy van Pelt en heeft fotograaf Gaby Ermstrang haar studio geopend. De muzikale omlijsting wordt o.a. verzorgd door het Vischwijvenkoor uit Woudrichem en een ensemble van Brassband Kunst & Vriendschap.

De Winterfair duurt 11:00 tot 16:00 uur en de toegang is gratis. U bent van harte welkom!