In Kasteel Dussen speelt Matangi Quartet

DUSSEN – Donderdag 15 december treedt om 20.00 uur het befaamde Matangi Quartet op in Kasteel Dussen.

Dit ensemble van uitzonderlijke klasse behoort tot een vaste speler op de kamermuziekpodia in Nederland en daarbuiten. En nu dus in de concertzaal en prachtige ambiance van het kasteel: een bijzonder mooie gelegenheid om een geweldig avondje uit te beleven.

Het Matangi Quartet werd opgericht in 1999 tijdens de studie van de jonge musici aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Rotterdams Conservatorium. Met hun gloedvolle spel en vlotte presentatie zijn Maria-Paula Majoor (viool), Daniel Torico Menacho (viool), Karsten Kleijer (altviool) en Arno van der Vuurst (cello) boegbeelden van een nieuwe generatie klassieke musici. Matangi neemt ook regelmatig deel aan avontuurlijke cross-over-projecten en trad onder meer op met cabaretiers Herman van Veen en Youp van ’t Hek, bandoneonspeler Carel Kraayenhof, jazztrompettist Eric Vloeimans en jazzpianist Michiel Braam. Toegang is € 15,- p.p. inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.