Schrijf je in voor de Jeugdmuziekdag Altena 2017

ALMKERK – De inschrijving voor de Jeugdmuziekdag Altena 2017 is gestart. Deze dag wordt gehouden op zaterdag 11 februari 2017 in ’t Verlaat in Almkerk.

Tijdens de dag speel je samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Het thema is: ‘Avontueuropa’. Naast gezamenlijke repetities wordt er ’s middags in kleinere groepen gerepeteerd. De dag begint om 10.00 uur en wordt afgesloten met een feestelijk slotconcert.

Heb je ook zin om mee te doen? Meld je dan uiterlijk 23 december 2016 aan via de link op www.jeugdmuziekdagaltena.nl. Elke muzikant tot 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena die een muziekinstrument bespeelt dat voorkomt in een HaFaBra-orkest, is welkom. Je hoeft niet per se lid te zijn van een muziekvereniging. Kosten voor deze dag zijn € 7,50 inclusief bladmuziek en een eenvoudige maaltijd ’s avonds. Het slotconcert begint om 19.00 uur en daarvoor is de entree gratis. Nog vragen? Kijk op www.jeugdmuziekdagaltena.nl.