Slachtoffer verkeersongeval alsnog overleden

WERKENDAM – Een 84-jarige man uit Werkendam overleed nadat hij gewond was geraakt bij een verkeersongeval in zijn woonplaats.

Het trieste ongeluk gebeurde maandagmiddag 14 november 2016. Het slachtoffer overleed een dag later in het ziekenhuis. De aanrijding vond plaats om 17.25 uur op de Dijkgraaf Den Dekkerweg. De 84-jarige man kwam met zijn Citroën personenauto vanaf de Schans en wilde de Dijkgraaf Den Dekkerweg opdraaien. Hij kwam daarbij in botsing met een zwarte VW Golf die bestuurd werd door een 18-jarige man uit Werkendam. Het slachtoffer raakte met zijn auto in de berm en zat bekneld.

De man had een hoofdwond, was aanspreekbaar en werd door de brandweer bevrijd. Dat gebeurde in aanwezigheid van ambulancepersoneel en een mobiel medisch team dat ter plaatse was gekomen. Het slachtoffer werd gestabiliseerd en overgebracht naar een ziekenhuis in Gorinchem. De man overleed op dinsdag 15 november 2016.