Sinterklaas komt weer logeren in Kasteel Dussen

DUSSEN – Op zaterdag 26 november komt Sinterklaas met zijn Pieten weer logeren in Kasteel Dussen en nodigt hij alle kinderen en hun (groot)ouders uit om bij hem langs te komen.

In een brief, die de postbode heeft bezorgd, heeft hij dat bekend gemaakt. Sinterklaas vraagt in diezelfde brief ook, of alle kinderen ‘alstublieft’ mooie tekeningen of kleurplaten op willen sturen, voor in zijn slaapkamer, want ‘dan slaap ik beter’, schrijft hij. Daarom komt er een speciale brievenbus bij het kasteel, waar iedereen de tekening voor de Sint kan afgeven. Opsturen kan natuurlijk ook naar: Kasteel Dussen, Binnen 1, 4271 BV Dussen.

Kom langs bij Sinterklaas in zijn werkkamer in het kasteel van Dussen. Waar die dag natuurlijk nog veel meer te doen en te beleven is, zoals pepernoten bakken, dansen met de Pieten, een kijkje nemen in de logeerkamer van Sinterklaas en nog veel meer. Vanaf 10.00 tot 12.30 uur en vanaf 13.30 tot 16.00 uur is iedereen welkom. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen; entree voor iedereen vanaf 3 jaar is € 2,- Zie ook www.kasteel-dussen.nl.