Openbare politieke avond Andel

ANDEL – Vrijdag 18 november 2016 organiseren SGP Aalburg en SGP Werkendam samen een openbare politieke avond rondom het thema: ‘Samenleven is een werkwoord’.

Tijdens de avond zullen verschillende sprekers vanuit hun perspectief iets vertellen over het thema samenleven. Het thema ‘samenleven’ sluit goed aan bij het jaarthema van de SGP. De SGP heeft dit jaar extra aandacht besteed aan het thema samenleven. Tijdens deze openbare politieke avond voor de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem sluit de lokale SGP hier dus nauw bij aan.

Tijdens deze avond zullen burgemeester Luteijn, burgemeester Naterop, wethouder Jorritsma en fractievoorzitter van SGP Werkendam dhr. Meijboom hun visie op het thema samenleven delen. Na de pauze zal de beurt aan het publiek zijn om vragen te stellen en het debat aan te gaan met de forumleden. De avond zal starten om 19.30 uur en gehouden worden in ’t Buitenhoff aan de Buitenlaan 1 in Andel. Alle belangstellende zijn hartelijk welkom om deze avond bij te wonen.