Mini Markt in het atrium van Wijkestein

WIJK EN AALBURG – Een aantal keren per jaar wordt in zowel de Notenhoff als in Wijkestein de markt naar binnen gehaald.

Uiteraard is het voor de cliënten leuk om zo af en toe een bezoekje te brengen aan de weekmarkt in Andel of in Wijk en Aalburg, maar soms is het ook leuk om niet de deur uit te hoeven en de markt te bezoeken binnen de muren van de gebouwen. Op woensdag 23 november zal er weer zo’n minimarkt zijn in het atrium van Wijkestein. Diverse middenstanders staan met een tafel met producten die zij te koop aan bieden. Denk aan lekkers voor bij de koffie, kaarten, snoepgoed, kaas, bloemen, boerenworsten, erwtensoep, tweedehandsboeken, creatieve zaken en nog veel meer.

Daarnaast kan men in het gezellige restaurant terecht voor koffie en thee met iets lekkers. De markt is van 14.00 tot 16.00 uur en is toegankelijk voor iedereen.