Trimlopen door Altena Road Runners in Giessen

GIESSEN – In de winterperiode wordt door de Altena Road Runners een serie trimlopen georganiseerd. Op zaterdag 19 november 2016 is de tweede trimloop van een serie van vijf trimlopen. Deze worden gehouden in het Almbos van Giessen.

Inschrijven kan in het clubgebouw van de Altena Road Runners; ‘De Inloper’. Dit is aan de zijkant van sporthal De Jager in Giessen. Hier is voldoende parkeergelegenheid en er zijn kleedkamers en douches aanwezig. De kosten bedragen € 3,00 per keer. Aanvang van de trimloop is om 14.30 uur. Inschrijven kan vanaf 13.30 uur.

Het parcours gaat over de half verharde paadjes in het Almbos en een klein gedeelte over het asfalt van de Karboger. Er kunnen rondjes gelopen worden van 2,1 km. Met een maximum van 7 ronden. Elke ronde kom je langs de tijdklok, dus kan men mooi op schema lopen. De trimlopen staan open voor iedereen, men hoeft dus geen lid te zijn van de Altena Road Runners. Er worden geen startnummers uitgereikt en er zijn geen prijzen te winnen. De organisatie is in handen van de Start To Run groep. Doe gezellig mee, en geniet na afloop van een gezellig samenzijn onder het genot van een kop erwtensoep.