Sfeervolle wijnproeverij voor de feestdagen

WERKENDAM – Nog even en de gezelligste periode van het jaar komt er aan. Alles wordt straks mooi versierd, plannen voor de feestdagen worden gemaakt, en de menukaarten in elkaar gedraaid. Tijd om op zoek te gaan naar mooie wijnen, passend bij de heer

Kom gezellig eens proeven en genieten van een mooi glas wijn bij Los Suenos in Werkendam. In de proefkelder staan ruim 50 wijnen en sprankelende cava’s open om geproefd te worden. Ook dit jaar is Cati Gomez (Maestra Cortadora) aanwezig. Cati zal je verrassen met heerlijke handgesneden ham en de verschillende smaken hiervan laten proeven. Daarnaast zijn er lekkere delicatessen van MeatCuisine om te proeven en van te snoepen!

De proeverij op 26 november is gratis, maar men vindt het fijn als je je aanmeldt. Graag per e-mail via info@lossuenos.eu. Deze proeverij is aan de Vierlinghstraat 51 in Werkendam. Meer informatie lees je op de website www.lossuenos.eu.