Pepernoten bakken in de pepernotenfabriek

WOUDRICHEM – Op woensdag 23 november kunnen kinderen van 14:30 tot 17:00 uur gratis pepernoten komen bakken in De Pepernotenfabriek bij Kinderopvang BuitenGewoon.

Neem een kijkje in de keuken, voel de warmte van de ovens, ruik de geur van al die heerlijke pepernoten en zie hoe de productiepiet hard aan het werk is om alle pepernoten op tijd af te krijgen. En natuurlijk ga je naar huis met een zakje versgebakken pepernoten! Op het programma staat het zelf maken van pepernoten, met pepernotenmeel van Korenmolen Nooit Gedagt uit Woudrichem, de zakjes versieren en een rondleiding door ‘De Pepernotenfabriek’.

Doe gezellig mee bij Kinderopvang BuitenGewoon aan de Middelvaart 1 te Woudrichem. Meer informatie lees je op de website www.kinderopvangwoudrichem.nl.