Ikebana-expositie en reunie Prinsentuin Andel

ANDEL – Ter gelegenheid van ’25 jaar bloemschikken in Andel’ wordt er op zaterdag 19 november een reunie georganiseerd op Prinsentuin Andel.

Van 19.30 tot 22.00 uur zijn alle oud-leerlingen van Prinsentuin Andel, AOC West Brabant en Tuinbouwschool Andel van harte welkom. Aanmelden voor de reunie kan nog steeds via bloemschikken25jaar@outlook.nl. Tevens kunt u komen genieten van een prachtige Ikebana-expositie in het schoolgebouw aan de Buitenlaan in Andel. Dit op initiatief van mevrouw Verduijn. Zij is oprichtster van bloemschikken als examenvak in Andel en gaat per januari 2017 met pensioen.

Al jaren is zij bezig met de Japanse bloemsierkunst, een echte specialiteit in het vak. Met haar Ikebana-groep stelt zij zo’n 40 werkstukken ten toon. Deze kunstige werken zijn zeker een kijkje waard. Daarom is de Ikebana-expositie ook voor alle belangstellenden te bezoeken op 19 november van 13.30 tot 17.00 uur.