Kindercollege 'animatie workshop'

SLEEUWIJK – Voor alle nieuwsgierige kinderen tussen 8 en 12 jaar houdt Bibliotheek Cultuurpunt Altena een 4-tal colleges. Op 30 november gaat het over animaties maken.

De workshop is onder begeleiding van een professional uit het animatie vak. Marloes Kiezebrink is in 2011 afgestudeerd van het St. Joost in Breda in de studie-richting animatie. Sindsdien is ze als 2d animator en illustrator werkzaam. Haar werkzaamheden bestaan o.a. uit het maken van bedrijfsfilmpjes en uitleg-animaties.

In dit kindercollege leer je de basisbegrippen van animatie en ga je zelf aan de slag met het maken van een eigen filmpje. Na een algemene uitleg ga je in groepjes aan de slag om met het elkaar een kort stopmotion filmpje te maken. Zo leer je hoe je iets tot leven brengt in animatie! Ben je creatief en hou je van een uitdaging? Geef je dan snel op via www.cultuuraltena.nl/aanmelden.

Je bent van harte welkom om deel te nemen op woensdag 30 november van 14:00 tot 15:30 uur in De Bolderik aan de Nanningh Keyserstraat 2 in Sleeuwijk. De kosten bedragen 10 euro.