Thema-avond in De Pomp over SWAG

ALMKERK – Jongerencentrum De Pomp in Almkerk heeft voor dit nieuwe seizoen een aantal thema-avonden gepland staan over onderwerpen die maatschappelijk kritisch zijn, actueel of gewoon van belang voor je (geloofs)leven.

Op 19 november is het thema: SWAG. SWAG, cool, stoer, chill; zelfvertrouwen uitstralen. Is swag nodig voor je zelfvertrouwen of is SWAG een (fake) houding? Een coole selfie om indruk te maken? Een manier om populair te zijn? Hoe belangrijk is het om SWAG te hebben en wie bepaalt dit? Had Jezus ook SWAG, of…? Als je hier meer over wilt weten, ben je van harte welkom op zaterdag 19 november in de Pomp. Nella Olieman zal deze avond inleiden.

De Pomp is te vinden aan de Sportlaan 3A in Almkerk. De deuren gaan om 20.00 uur open en de avond zelf begint om 20.30 uur. De toegang is gratis.