Kindercollege Hololens: Ik zie ik zie wat jij niet

SLEEUWIJK – Voor alle nieuwsgierige kinderen van 8 t/m 12 jaar houdt de Bibliotheek CultuurPuntAltena een serie colleges. Ben jij nieuwsgierig? Dan zijn de kindercolleges echt iets voor jou.

Echte wetenschappers en experts vertellen je alles over een spannend, grappig of bijzonder onderwerp. Het kindercollege over de Hololens vindt plaats op woensdag 16 november van 14.00 tot 15.30 uur in De Bolderik in Sleeuwijk. De kosten voor het kindercollege zijn € 10,00. De sprekers zijn inspirerende mensen, die waanzinnig veel over het onderwerp weten. Men krijgt tijdens het college dan ook de mogelijkheid hen het hemd van het lijf te vragen.

De Week van de Mediawijsheid is een initiatief van Mediawijzer.net om aandacht te vragen voor het belang van mediawijsheid voor kinderen. In 2016 is de Week van de Mediawijsheid van 18 tot en met 25 november. Het Thema 2016 is Feit, Fake of Filter: Hoe word jij beïnvloed? Graag aanmelden via www.cultuuraltena.nl/aanmelden. Volwassen zijn, tegen betaling, ook welkom.