Derde bandavond Dorpshuis Drongelen

DRONGELEN – Na het geslaagde griezelweekend staat de volgende activiteit weer gepland voor Dorpshuis De Oude School in Drongelen. En wat voor één! Het is weer zover. In het dorpshuis wordt voor de derde keer de bandavond georganiseerd.

Zaterdagavond 26 november komen er weer twee bands optreden. Deze avond spelen de bands Qualawaai en Syndicate Live. Qualawaai is een band bestaande uit 5 vrolijke gasten die met een goede dosis humor een mix van folk en feestmuziek maken. De band Syndicate Live is een jonge allround coverband. Deze band vult haar repertoire met tijdloze klassiekers van acts zoals The Romantics en Dire Straits, maar schroomt ook niet om hits van bijvoorbeeld de Red Hot Chili Pepers in een nieuw jasje te steken.

Kortom, je bent verzekerd van een gezellig avondje uit met live-muziek. De deuren gaan om 20.00 uur open en uiteraard is de entree vrij. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten? Like dan via de facebookpagina www.facebook.com/oudeschooldrongelen.